Sant Cugat podria ajudar Rubí per instal·lar vorals a la BP-1503


Temes relacionats

Rubí segueix apretant la Generalitat per prohibir aparcar camions a la BP-1503 ( 9/ago/13)

Sant Cugat i Rubí, contraris a l'aparcament de camions a la BP-1503 ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

Imatge de la carretera BP-1503 / Font: Ajuntament Rubí

Imatge de la carretera BP-1503 / Font: Ajuntament Rubí

Sant Cugat no descarta col·laborar amb Rubí per assumir part dels costos que suposaria instal·lar vorals a la carretera BP-1503, i evitar que hi estacionin camions. Així ho ha assegurat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, que ha afirmat que al setembre es posarà en contacte amb el seu homòleg a Rubí, per treballar per la solució d'aquesta problemàtica. No obstant això, Puigneró ha recordat que es tracta d'una carretera competència de la Generalitat.

La ciutat segueix col·laborativa amb Rubí per solucionar el problema de l'estacionament de camions a la BP-1503, via que uneix Sant Cugat amb la ciutat veïna. Puigneró no ha descartat que la ciutat pugui assumir part dels costos amb Rubí per instal·lar-hi vorals, tot i que ha recordat que la carretera és competència directa de la Generalitat.

Jordi Puigneró

De qualsevol afectació en aquesta carretera se n'ha d'ocupar la Generalitat. Si Rubí es vol fer càrrec de la despesa, doncs en parlarem. Hem de solucionar aquest problema.


La regidoria de Seguretat preveu posar-se en contacte amb Rubí al setembre per seguir treballant en el tema i dibuixar els propers pasos per aconseguir solucionar el problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.