El PSC favorable a sumar forces per aconseguir una llei antidesnonaments 'real'


Temes relacionats

La PAH, escèptica davant el recurs del PSOE a la llei antidesnonaments (12/ago/13)


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat aplaudeix que la llei antidesnonaments del PP es porti al TC

El PSC de Sant Cugat aplaudeix que la llei antidesnonaments del PP es porti al TC

El PSC de Sant Cugat considera necessari 'seguir sumant' per aconseguir una llei antidesnonaments 'real, possibilista i que respongui a les necessitats dels afectats'. Els socialistes, a més, aplaudeixen la decisió que el PSOE porti al Tribunal Constitucional (TC) la llei del PP, ja que considera que 'es queda molt curta' i que va ser 'impossible' modificar-la en tràmit parlamentari 'en els paràmetres desitjats'.

Segons el regidor del PSC, Pere Soler, cal seguir els canals necessaris per encarrilar la problemàtica de l'habitatge a l'Estat espanyol i considera que la llei que es va aprovar al Congrés i que ara el PSOE ha decidit recórrer al Constitucional és 'insuficient, de marcat caràcter polític i que no arriba al fons de la qüestió'.

Pere Soler

Hem de sumar tots i aquells que tenim representació i podem treballar des de les institucions no se'ns ha de descartar. Es tracta d'aconseguir entre tots el bé comú.


El PSC entén que la presentació dels recurs no s'ha de veure com una 'apropiació' de la feina feta per altres col·lectius com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), sinó que vol destacar la bona tasca que han realitzat fins el moment i 'seguir sumant esforços' des d'un àmbit on la PAH no té veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.