Bullen les xarxes per una petició de Fuentes (NNGG) per il·legalitzar partits independentistes


  • Comparteix:

La piulada que ha provocat el rebombori a Twitter / Font: Twitter

La piulada que ha provocat el rebombori a Twitter / Font: Twitter

Rebombori a les xarxes socials durant el matí d'aquest dimecres arran d'una piulada del president de Nuevas Generaciones (NNGG) de Sant Cugat, Ignacio Fuentes, en què demanava una modificació de la Llei de partits que permetés il·legalitzar les formacions independentistes. El PP, després que la seva piulada fos noticia a diversos mitjans de comunicació del país, ha demanat la seva rectificació i ha recordat 'la joventut' de Fuentes. No és la primera vegada que el santcugatenc fa piulades d'aquest tipus al seu compte de Twitter personal.

El també membre de la junta directiva del PP de Catalunya va piular textualment aquest dimarts al vespre que 'un bon regal per a l'11S seria la modificació de la Llei de partits que permetés il·legalitzar els partits que atemptin contra la unitat d'Espanya'. Aquestes declaracions han provocat molts comentaris a les xarxes socials, especialment a Twitter.

Arran d'aquesta circumstància, el PP ha demanat una rectificació pública que sembla que Fuentes ha solucionat amb una nova piulada on abogava pel pluralisme polític i la diversitat d'idees dins d'un 'marc democràtic i sempre amb respecte'.

Segons l'Agència Catalana de Notícies (ACN), fonts populars han recordat la joventut de Fuentes i han explicat que ja han parlat amb ell i que ha admés la seva equivocació.

No és la primera vegada que Ignacio Fuentes utilitza Twitter per emetre piulades d'aquest tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.