ERC i JERC lamenten les paraules d'Ignacio Fuentes (NNGG)


Temes relacionats

Bullen les xarxes per una petició de Fuentes (NNGG) per il·legalitzar partits independentistes (16/ago/13)


  • Comparteix:

ERC i JERC són partits independentistes

ERC i JERC són partits independentistes

ERC i JERC rebutjen el pronunciament del president de Nuevas Generaciones (NNGG) de Sant Cugat, Ignacio Fuentes, a twitter on demanava la il·legalització dels partits polítics que no defensin la unitat d'Espanya. Les dues formacions han emés un comunicat on asseguren que això demostra una visió 'excloent, uniformista i antidemocràtica de massa dirigents del PP'. En aquest sentit, ERC proposa la il·legalització de partits que han protagonitzat casos de corrupció i des de les JERC es demana la dimissió de Fuentes.

El republicans consideren que amb les declaracions del líder local de NNGG 'resulta molt més clar entendre que el PP no participi en els actes commemoratius de la Diada'. Segons s'extreu del comunicat que han fet públic ERC i JERC creuen que els populars veuen la jornada com una manera 'per celebrar la caiguda de Barcelona i la pèrdua de les llibertats del poble català' i no 'com un dia d'homenatge i de compromís en la defensa del drets nacionals'.

La presidenta d'ERC a Sant Cugat, Mireia Ingla, ha assegurat que 'no veuria malament' una llei que il·legalitzés les formacions polítiques que hagin protagonitzat casos de corrupció 'arreu de la geografia hispànica, que han protagonitzat durant dècades dobles comptabilitats i que han ideat tota una xarxa de distribució de sobre i sobresous de difícil justificació'.

D'altra banda, les JERC de Sant Cugat demanen la dimissió d'Ignacio Fuentes com a president local de NNGG per entendre que manté una actitud 'contrària als valors democràtics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.