El PSC vol que l'Ajuntament intervingui en el conflicte de les ambulàncies


  • Comparteix:

Imatge d'una de les ambulàncies que presten servei a Sant Cugat / Font: Ivemon.es

Imatge d'una de les ambulàncies que presten servei a Sant Cugat / Font: Ivemon.es

El PSC demana que l'equip de govern 'no amagui el cap sota l'ala' en el conflicte laboral d'ambulàncies Egara i reclama que faci d'intermediari perquè Sant Cugat no quedi desproveïda 'd'un bon servei d'ambulàncies d'urgències'. Segons el portaveu dels socialistes, Ferran Villaseñor, no donar solució al conflicte que viu el sector seria una 'irresponsabilitat' tant per part de la Generalitat, per aplicar les retallades salarials, com per part de l'empresa concessionària Egara Terrassa i Mútua de Terrassa.

Els socialistes demanen que Sant Cugat segueixi mantenint el servei d'ambulàncies sense retallades i per això insta l'equip de govern a moure fitxa davant del conflicte laboral que està patint el sector i que afecta directament la ciutat. El portaveu de la formació, Ferran Villaseñor, assegura que és imprescindible que no es deixi desproveït el municipi d'un bon servei d'ambulàncies d'urgències.

Ferran Villaseñor

No tenim contractades les ambulàncies com a Ajuntament. Igual que hem donat suport a treballadors de Delphi i Sharp, cal posar-se al mig.


El PSC ha aprofitat per donar el seu suport als treballadors de les ambulàncies respecte les retallades salarials que estan patint, un fet que, segons asseguren, 'no és nou en els governs de dretes de la Generalitat i l'Estat espanyol' i que 'valoren poc la prestació de serveis públics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.