Els Geganters de Sant Cugat participaran a la Via Catalana de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Els Gegants de Sant Cugat participaran a la Via Catalana / Font: Localpres

Els Gegants de Sant Cugat participaran a la Via Catalana / Font: Localpres

La colla gegantera de Sant Cugat se suma a la Via Catalana de l'Onze de Setembre i ocuparà un tram a l'Hospitalet de l'Infant. Així, el Joan i la Marieta formaran part de la cadena humana per reivindicar la independència de Catalunya que unirà el país de nord a sud.

Una trentena de geganters de Sant Cugat es desplaçaran a l'Hospitalet de l'Infant per participar a la Via Catalana per a la Independència, que tindrà lloc aquest Onze de Setembre. El tresorer de la colla, Eduard Soler, ha explicat a Cugat.cat que l'entitat va decidir en junta la participació en tractar-se d'un acte apartidista i popular. Segons Soler, la intenció és aportar un toc festiu a la iniciativa.

Eduard Soler

Es tracta d'una iniciativa apartidista i popular i per això hem decidit participar-hi. Som una entitat de cultura popular i volem aportar un to festiu.


A través de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la colla es desplaçarà al tram a ocupar amb un autocar equipat amb remolc per transportar el Joan i la Marieta. Soler ha explicat que, a banda d'aquest grup de 30 geganters, l'aportació de la colla a la cadena serà present en altres trams fins a sumar un total de fins a 50 persones.

Segons el tresorer de l'associació, la colla compta amb el vistiplau de l'Ajuntament perquè el Joan i la Marieta participin de la iniciativa, ja que les figures són de titularitat municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.