El PSC demana un abonament per a la zona de piscina de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els regidors Ferran Villaseñor i Pere Soler

D'esquerra a dreta, els regidors Ferran Villaseñor i Pere Soler

El PSC proposarà al ple la creació d'un abonament exclusiu per a l'ús de la piscina de la zona esportiva de la Rambla del Celler. Els socialistes també demanen que s'estudiï la possibilitat de cobrir la piscina del Parc Central a l'hivern.

Les instal·lacions gestionades per UBAE ofereixen, d'una banda, un abonament que inclou l'ús de les piscines i el gimnàs per 50 euros i, de l'altra, una targeta de 10 sessions a la piscina per 44.

La proposta del PSC passa perquè hi hagi una abonament exclusiu de la piscina al marge de l'ús del gimnàs amb un preu que no hauria de superar els 30 euros, segons el portaveu de la formació, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Un dels col·lectius que ens demana aquesta mesura és la gent gran, molta de la qual practica esport perquè ho diu el metge.


La moció socialista proposa estudiar la instal·lació d'una cobertura a la piscina del Parc Central, que gestiona TeamPartners, per facilitar la pràctica de la natació durant tot l'any. Segons els càlculs del PSC, la despesa de muntar l'estructura seria d'uns 20.000 euros.

El PSC reconeix que el regidor d'Esports ha mostrat bona predisposició a tirar endavant la seva proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.