Neix 'Independència per canviar-ho tot' per lluitar per un estat català social


  • Comparteix:

Logo de la campanya 'Independència per canviar-ho tot' / Font: Percanviarhotot.cat

Logo de la campanya 'Independència per canviar-ho tot' / Font: Percanviarhotot.cat

La campanya 'Independència per canviar-ho tot' arriba a la ciutat des de l'Esquerra Independentista per aplegar el màxim nombre de gent a favor de l'estat propi. El moviment nacional camina cap a la sobirania econòmica i la lluita contra les retallades en educació i sanitat i les reformes laborals. El primer acte serà una cercavila aquest dissabte.

La campanya 'Independència per canviar-ho tot' neix a àmbit local des de l'esquerra independentista amb el suport de la CUP, Arran, el Casal Popular la Guitza i Endavant Sant Cugat. L'objectiu és sumar tots els ciutadans possibles a favor de l'estat propi per lluitar contra les polítiques de retallades del govern espanyol i la pèrdua de drets socials.

El membre de la iniciativa Oriol Sánchez ha destacat que la independència no és patrimoni de cap partit ni de cap sector social. Sánchez ha afegit a Cugat.cat que la finalitat d'aquest moviment és caminar cap a l'estat propi sense estar sotmès a la Unió Europea ni dependre del deute.

Oriol Sánchez

Aquesta campanya és d'abast nacional. Volem construir un país independent però sense estar subjugat a la Unió Europea i no dependent del deute.


Sánchez ha informat que el proper acte de la campanya serà aquest dissabte en forma de cercavila independentista. L'acte, que compta amb el suport de les entitats d'esquerres i independentistes locals, començarà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de Ramon Barnils i finalitzarà a la plaça d'Octavià on es desplegarà una estelada a la muralla del Monestir. La plataforma es constituirà en una assemblea dimarts 17 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.