Boix (ICV) deixa la primera línia política per raons professionals i personals


Temes relacionats

Xavier Boix anirà de suplent a les llistes d'ICV-EUiA del 25-N (16/oct/12)

Xavier Boix passa el relleu com a president d'ICV al Vallès Occidental ( 3/jun/12)


  • Comparteix:

Xavier Boix, en una roda de premsa recent

Xavier Boix, en una roda de premsa recent

El fins ara coordinador local d'ICV, Xavier Boix, deixa l'activitat política de primera línia de forma indefinida 'per motius personals i laborals'. A partir d'ara la coordinació política serà assumida per l'altra coordinadora Roser Casamitjana.

Xavier Boix ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la seva situació professional i personal no li permet oferir la dedicació que mereix la formació. Per aquest motiu, ha dit, ha decidit fer un pas enrere.

Xavier Boix

El que faig és deixar la primera línia. No vull fer les coses malament. Faig aquesta pas enrere perquè estimo la formació.


L'executiva local d'ICV-EUiA convocarà una assemblea en les properes setmanes per reajustar l'organització interna.

Xavier Boix ha ocupat diferents càrrecs dins la formació ecosocialista en l'àmbit local i comarcal. De la mateixa manera que ha ostentat responsabilitats polítiques a l'Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.

Entre el 2004 i el 2005, Boix assumia la coordinació de les polítiques de Joventut, Participació i Polítiques de Gènere de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans. A partir del 2005 i fins el 2009, Xavier Boix va actuar com a assessor del grup d'ICV-EUiA-EPM a la Diputació de Barcelona. De l'ens supramunicipal va passar al departament d'Interior i Relacions Institucionals de la Generalitat on va exercir com a assessor del conseller Joan Saura. Del 2011 a enguany, Xavier Boix ha estat coordinador del grup ecosocialista a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Dins del partit, Boix també ha estat coordinador comarcal.

Tots aquests càrrecs els ha compaginat amb la seva activitat de regidor i portaveu del grup municipal on va accedir al 2003 i en va sortir al 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.