S'anul·la la 3a Diada per la Independència de la JNC


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la cita / Font: JNC

Fragment del cartell de la cita / Font: JNC

La pluja ha obligat a anul·lar la tercera edició de la Diada per la Independència de la JNC, que estava programada per a aquest dissabte a les vuit del vespre i que havia de comptar amb la presència del secretari general de CDC i diputat, Josep Rull. La branca juvenil de CDC ha informat que, en principi, l'acte es programarà per al dissabte vinent.

La cita havia de comptar amb el parlament de Rull i de l'alcaldessa, Mercè Conesa, com també amb les actuacions musicals de Rekop, La Porta dels Somnis i una botifarrada. Es tracta de la tercera edició d'una cita reivindicativa que combina música i acte polític, i que en principi se celebrarà dissabte vinent. L'acte havia de tenir lloc al passeig dels Castanyers, al recinte del Monestir, on es preveien les intervencions del secretari general de CDC i diputat, Josep Rull, de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del cap local de la JNC, Jordi Domingo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.