Pinten els vidres de la seu d'ERC amb esvàstiques


  • Comparteix:

Els responsables han trobat la pintada aquest divendres al vespre / Font: ERC

Els responsables han trobat la pintada aquest divendres al vespre / Font: ERC

La seu d'ERC ha patit una nova agressió. Els vidres del local i les parets laterals han aparegut pintats amb esvàstiques. Els responsables del partit lamenten l'atac, sobretot pel seu contingut ideològic, i denunciaran els fets.

El secretari de Política Municipal d'ERC, Èric Gómez, ha explicat a Cugat.cat que no és la primera vegada que pateixen una agressió d'aquest tipus i, fins i tot, també s'ha donat a altres poblacions properes en les darreres setmanes.

Tot i així, el partit no té cap indici sobre els responsables d'aquestes pintades, que preocupen especialment pel seu contingut ideològic, ja que es tracta de creus gammades.

Èric Gómez

Cal denunciar fets com aquest. Més enllà d'una bretolada, té un contingut ideològic. Suposa un atac per motius ideològics.


ERC té previst denunciar els fets en els propers dies. De moment, altres formacions locals com la CUP, el PSC, CiU, el PP, SI i C's han fet arribar el seu rebuig a aquesta agressió contra la seu d'ERC a través de les xarxes socials, segons ha explicat Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.