La plataforma 'Independència per canviar-ho tot' es dóna a conèixer


  • Comparteix:

La Plataforma 'Independència per canviar-ho tot' ha desplegat una estelada al mur del Monestir

La Plataforma 'Independència per canviar-ho tot' ha desplegat una estelada al mur del Monestir

La plataforma 'Independència per canviar-ho tot' s'ha donat a conèixer aquest dissabte amb una cercavila pels carrers de Sant Cugat. Amb la intenció d'impulsar el procés independentista i alhora construir un nou estat amb menys retallades i a favor dels drets socials, l'organització ha convidat els santcugatencs a adherir-s'hi mitjançant la lectura d'un manifest i el desplegament d'una estelada al mur del Monestir.

Per primera vegada, la secció local de la plataforma 'Independència per canviar-ho tot' ha sortit al carrer a explicar els seus objectius i buscar santcugatencs que s'hi vulguin afegir. L'òrgan defensa el procés independentista, però vol configurar un nou estat amb menys retallades en drets socials i eliminar el poder d'expropiació de la banca. També lluiten per construir un país amb menys atur juvenil i que sigui econòmicament autònom de la Unió Europea, tal com ha explicat un dels membres de la plataforma, Oriol Sánchez.

Oriol Sánchez

Volem ser independents però no a qualsevol preu ni de qualsevol manera. És necessari que, durant el procés d'independència, es treballi el model d'estat.


La plataforma neix de l'esquerra independentista i compta amb el suport local de la CUP, Arran, el Casal Popular la Guitza i Endavant , malgrat que no s'identifica amb cap partit polític. El 17 de setembre han convocat una assemblea oberta per constituir-se i el 19 d'octubre participaran en una manifestació a Barcelona amb totes les delegacions de la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.