Les estelades onegen al cim més alt de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'estelada ha onejat al Puig Madrona / Font: Jordi Puigneró

L'estelada ha onejat al Puig Madrona / Font: Jordi Puigneró

La campanya Estelades al Cim ha arribat aquest diumenge a Sant Cugat i al seu cim més alt. Diversos santcugatencs han fet onejar la bandera independentista al Puig Madrona en una iniciativa que també ha comptat amb un aplec a l'ermita de la Salut, en què s'han aplegat nombrosos participants.

Estelades al Cim proposava una ascensió simultània als principals cims de Catalunya per portar als pics l'estelada, en un gest a favor de la independència. Amb aquest mateix objectiu, diversos veïns s'han sumat aquest diumenge a aquesta iniciativa, entre ells els membres de l'equip de govern Pere Casajoana i Jordi Puigneró. El també militant de CDC, Jordi Puigneró, ha explicat que es tracta d'escalfar motors de cara a la Diada.

Jordi Puigneró

És un bon acte de cara a escalfar motors per a la Diada i fer-ho conjuntament amb moltes persones d'arreu del país.


A la nostra ciutat, l'acció s'ha desenvolupat al Puig Madrona, ubicat entre Sant Cugat i el Papiol. Segons el col·lectiu, la proposta ha sumat més de 300 cims de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.