La CUP porta al ple la campanya 'Independència per canviar-ho tot'


Temes relacionats

La plataforma 'Independència per canviar-ho tot' es dóna a conèixer ( 7/set/13)


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa  Font: Percanviarhotot.cat

Cartell de la iniciativa Font: Percanviarhotot.cat

La CUP portarà al ple municipal d'aquest mes l'adhesió de la ciutat a la campanya 'Independència per canviar-ho tot', que vol debatre al voltant de com ha de ser la Catalunya independent. La formació independentista vol amb aquesta proposta que Sant Cugat s'impliqui en una iniciativa que cerca la creació d'un nou estat a partir de plantejaments socials i econòmics diferents als actuals.

La campanya s'ha presentat aquest cap de setmana a la ciutat i, per ara, compta amb el suport de la CUP, Arran, el Casal Popular la Guitza i Endavant. Ara, el ple es posicionarà al voltant dels aspectes que promou com són la independència, la participació popular en aquest procés, la defensa del català com a llengua de cohesió dels Països Catalans, la sobirania econòmica i la igualtat entre homes i dones, entre d'altres.

El regidor de la CUP Ignasi Bea ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la intenció és centrar el debat en el concepte d'independència total i poder decidir sobre tot el que afecta la vida dels catalans.

Ignasi Bea

Volem posar la independència total al centre del debat, decidir sobre tot el que afecta la construcció del nou estat. És una proposta en positiu per introduir nous elements de debat.


El text demana l'adhesió del consistori a la campanya a més d'animar els santcugatencs a participar en la manifestació convocada pel 19 d'octubre a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.