CiU vol que Sant Cugat s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir


  • Comparteix:

Imatge de la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir / Font: ACN

Imatge de la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir / Font: ACN

CiU portarà una proposta d'adhesió de la ciutat al Pacte Nacional pel Dret a Decidir al ple de dilluns de la setmana vinent. Els nacionalistes també defensaran un text que insta el govern de l'Estat espanyol a aclarir la normativa laboral que afecta les persones que col·laboren amb entitats esportives.

Els nacionalistes porten al ple un text de suport al Pacte Nacional pel Dret a Decidir per les darreres mostres del poble català a favor de la voluntat d'autogovernar-se i millorar el progrés, benestar i igualtat d'oportunitats dels catalans.

D'altra banda, CiU vol reconéixer la figura dels voluntaris sense relació laboral que col·laboren amb entitats esportives. Per aquest motiu, el partit insta el govern espanyol, a través de la Generalitat, que analitzi els resultats de les inspeccions de Treball i Seguretat Social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.