El PP es desmarca dels actes locals de la Diada i reprova la hissada de l'estelada


Temes relacionats

Les Noves Generacions no assistiran a cap acte de la Diada ( 9/set/13)


  • Comparteix:

Els quatre regidors populas, després de la roda de premsa

Els quatre regidors populas, després de la roda de premsa

El PP no participarà als actes institucionals de l'Onze de Setembre a Sant Cugat en considerar que el programa d'activitats 's'ha posat al servei de l'independentisme' i que l'alcaldessa està abusant del seu càrrec. El partit també ha demanat la retirada de l'estelada hissada aquest dimarts a la plaça d'Octavia ja que, segons els populars, no representa el conjunt dels ciutadans.

Amb el suport de CiU i la CUP, el ple de juliol va donar suport a la Via Catalana, la qual cosa implica -a través d'una moció- que els actes de la Diada Nacional es dissenyarien per fer compatible la participació de la ciutadania a la cadena humana.

La vigília de la Diada Nacional de Catalunya, el PP ha anunciat que no participarà als actes institucionals perquè entén que la jornada s'ha convertit en una 'exaltació de l'independentisme'. El president del partit, Jordi Carreras, ha carregat contra l'alcaldessa per permetre la hissada de l'estelada a la plaça d'Octavià i per participar a la Via Catalana. Per Carreras, l'assistència de Mercè Conesa a la cadena humana demostra un abús del seu càrrec.

Jordi Carreras

El govern municipal i l'alcaldessa deixen de ser el que són per ser afiliats d'un partit que adopten una postura sectària abusant de les institucions.


Sobre la hissada aquest dimarts de l'estelada, Carreras ha expressat que la bandera no representa el conjunt de la ciutadania. La formació n'ha demanat la retirada.

Carreras, juntament amb els regidors Álvaro Benejam i Bruno de Salvador, assistirà a l'acte en commemoració de la Diada Nacional que el PP organitza a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.