Ferran Villaseñor, a l'àrea d'Economia de l'Ajuntament de Rubí


  • Comparteix:

Villaseñor, en imatge d'arxiu

Villaseñor, en imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Rubí, governat pel PSC, ha contractat el portaveu municipal del partit a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, com a tècnic mig encarregat de coordinar projectes a l'àmbit de Promoció Econòmica. Davant aquest fet, el consistori de Rubí ha emès una nota en què constata que el procés que ha escollit Villaseñor s'ha fet dins 'la més rigorosa legalitat' i que el tribunal va avaluar els mèrits sota criteris estrictament tècnics.

Villaseñor és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, en Història Moderna i Contemporània i Màster en Gestió Pública. En l'àmbit de l'administració pública, ha treballat com a gerent als ajuntaments d'Olesa i Montornès i a l'EMD de Valldoreix. Dins el PSC és viceprimer secretari de la Federació Vallés Oest i a Sant Cugat, és regidor a l'Ajuntament, on també és portaveu del grup municipal.

El consistori de Rubí ha emès una nota aquest dimarts en què deixa constància que el procés que ha escollit Villaseñor s'ha dut a terme dins 'la més absoluta i rigorosa legalitat'. El document també fa palès que el tribunal que va avaluar els mèrits dels sol·licitants ho va fer sota criteris exclusivament tècnics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.