Conesa veu la Diada com la jornada decisiva per crear un nou Estat d'Europa


  • Comparteix:

Les havaneres han congregat 300 persones a la plaça de Barcelona / Font: JNC

Les havaneres han congregat 300 persones a la plaça de Barcelona / Font: JNC

L'alcaldessa i membre de CiU, Mercè Conesa, considera l'Onze de Setembre un dia decisiu per reivindicar el dret a decidir i mostrar la il·lusió per 'ser un nou estat d'Europa'. Conesa ha llançat aquest missatge a la cantada d'havaneres que CiU organitza la vigília de la Diada Nacional i que enguany ha congregat 300 persones a la plaça de Barcelona.

Per 35è any, la federació nacionalista ha preparat la tradicional cantada d'havaneres prèvia a la Diada Nacional de Catalunya. El grup Rems ha estat l'encarregat d'amenitzar la vetllada, que ha reunit 300 persones a la plaça de Barcelona.

L'alcaldessa i membre de CiU, Mercè Conesa, ha protagonitzat el discurs de benvinguda als assistents, remarcant el caràcter cívic que ha de tenir l'Onze de Setembre. Conesa també ha explicat que aquest dimecres és una oportunitat 'decisiva' perquè els catalans reivindiquin el dret a decidir i demostrin la 'il·lusió' de convertir Catalunya en un nou Estat d'Europa.

Mercè Conesa

Hem de gaudir d'una Diada de reivindicació en què reclamem el nostre dret a decidir i mostrem la il·lusió per ser un nou estat d'Europa.


Conesa també s'ha mostrat convençuda que hi haurà consulta el 2014 i que cal explotar totes les vies possibles per tirar-la endavant. L'acte ha comptat amb la presència dels copresidents de CiU, Joan Maria Terribas (CDC) i Cristina Paraira (UDC).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.