Conesa: 'Volem una Catalunya lliure i un nou demà per als nostres fills i filles'

Conesa, durant el discurs

Política

Publicat el 11/set/13 per Josep Gimeno

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa una crida a la població per involucrar-se en el naixement d'una Catalunya lliure. En el discurs institucional de la Diada Nacional, Conesa recorda al govern espanyol que en ple segle XXI no es pot qüestionar el dret a decidir d'un poble.


MIRA-HO A CUGAT TV

Conesa ha vinculat una Catalunya lliure a l'impuls d'un nou estat social i del benestar. Segons l'alcaldessa, nomes quan Catalunya ha avançat nacionalment s'ha pogut avançar socialment. En aquest sentit, ha recordat el dèficit fiscal que pateix el nostre país (16.000 milions d'euros a l'any) i com això comporta dèficits socials.

L'alcaldessa ha subratllat que el procés per fer un país millor no és exclusiu dels partits. Segons Conesa, en aquest moment històric, l'empresariat, el món sindical i la societat civil en general han de ser valents per construir una Catalunya lliure. Un nou país que Conesa ha contraposat al 'caduc paternalisme de l'Estat espanyol'. En aquest sentit, l'alcaldessa també ha advertit al govern espanyol que ningú amb conviccions democràtiques no pot negar el dret a decidir a un poble.

Mercè Conesa

Volem una Catalunya lliure i plena. Sense avenç nacional no hi ha avenç social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha tancat el discurs amb el crit de 'Visca Catalunya lliure'.