Sant Cugat per la Independència veu assolits els objectius de la Via Catalana

Política

Publicat el 12/set/13 per Marc Sala

Una gran operació logística que ha aconseguit els seus objectius. Així valoren els responsables de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) la cadena humana per la independència celebrada aquest Onze de Setembre. Sant Cugat per la Independència ha destacat, en una entrevista a Cugat.cat, el civisme dels participants i assegura que ja té la mirada posada en properes accions per continuar amb la tasca de difusió del dret a decidir.

3.500 santcugatencs han ocupat els trams designats en la participació a la Via Catalana que ha encerclat la central nuclear de Vandellós. Els responsables de la secció local han fet balanç del desplegament santcugatenc d'aquest dimecres al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM). Els organitzadors consideren aconseguit el ressò internacional que perseguia la iniciativa a l'hora que també ha servit per posar de manifesta la capacitat organitzativa del poble català, com ha dit el president de la secció local de l'ANC, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

Ha estat una operació logística i organitzativa que pocs països tenen aquesta capacitat. A més, s'ha fet a base de voluntariat i hores d'esforç per part de tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alegre també ha indicat que Sant Cugat per la Independència continua amb la seva tasca i aquest dissabte tornaran a sortir al carrer per fer difusió del dret a decidir.