ERC insta l'Ajuntament a retirar la bandera espanyola i hissar l'estelada

Èric Gómez i Mireia Ingla durant la roda de premsa

Política

Publicat el 13/set/13 per Marc Sala

ERC reclama que l'Ajuntament retiri la bandera espanyola del consistori i que en el seu lloc onegi l'estelada fins que Catalunya assoleixi la independència. Els republicans interpreten que després de la resposta ciutadana a la Via Catalana és moment que els responsables polítics comencin a donar 'mostres de valentia'.

Segons ERC, la participació a la Via Catalana per la Independència d'aquest Onze de Setembre és una nova demostració que hi ha una majoria favorable a l'estat propi, tant al país com a la ciutat. És per això que la formació independentista considera que ara és moment que polítics i institucions actuïn amb valentia.

El secretari de Política Municipal d'ERC, Èric Gòmez, ha reclamat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que retiri la bandera i ha exigit als polítics que no deixin 'tota la feina' als ciutadans en el procés cap a l'autodeterminació.

Èric Gómez

L'alcaldessa ha de reflexionar, no podem tenir la bandera espanyola a les nostres institucions. No es pot demanar que els ciutadans facin tota la feina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La secció local dels republicans s'ha mostrat novament convençuda que hi haurà consulta i que aquesta tindrà lloc l'any vinent.