La junta de portaveus vol aclarir la situació laboral de les entitats esportives


  • Comparteix:

Les entitats esportives, protagonistes del ple

Les entitats esportives, protagonistes del ple

Tots els partits, excepte el PP, es posen d'acord en demanar a l'Estat espanyol que aclareixi la normativa que obliga a cotitzar a la Seguretat Social tots els col·laboradors d'entitats esportives. A la junta de portaveus, els populars s'han desmarcat d'aquesta petició com també ho han fet en una altra declaració de la junta en defensa de l'ensenyament del català a les Illes Balears.

L'obligatorietat de cotitzar suposa, segons els signants de la declaració, posar en risc les entitats esportives. Per això, el text demana un aclariment de la norma i una moratòria indefinida a les inspeccions que s'estan fent i la creació d'un sistema especial que reconegui la figura del voluntari i del col·laborador sempre que les seves retribucions no arribin al sou mínim interprofessional.

Els portaveus de les formacions amb presència al ple també han redactat un text en contra del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) aprovat pel govern balear. Segons la declaració, això suposarà un retrocés en l'aprenentatge del català a les Illes Balears.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.