S'obre la porta per crear un abonament exclusiu per usar la piscina del Fitness


Temes relacionats

El PSC demana un abonament per a la zona de piscina de la Rambla del Celler ( 4/set/13)


  • Comparteix:

Imatge actual de la piscina de la Rambla del Celler

Imatge actual de la piscina de la Rambla del Celler

L'Ajuntament demanarà a la concessionària de la ZEM de la Rambla del Celler un estudi de viabilitat econòmica d'un abonament exclusiu per a l'ús de la piscina. És una petició aprovada per unanimitat al ple d'aquest dilluns, a instàncies d'una moció del PSC i esmenada per CiU, que obre la porta a la possibilitat d'un abonament més econòmic per als usuaris que només van la piscina.

Aprofitant que en les darreres setmanes s'han reobert les negociacions entre l'Ajuntament i l'empresa concessionària de la ZEM sobre la prestació de serveis, el PSC ha portat al ple la proposta per crear un abonament exclusiu per a la piscina, independent de l'ús de la resta d'instal·lacions.

La moció ha aconseguit el vot favorable de totes les formacions, que permetrà una alternativa més assequible als actuals preus públics que engloben l'ús de la piscina, el Fitness i activitats per un preu de 49,78 euros. Actualment l'empresa UBAE també ofereix una targeta de 10 sessions per a la piscina de 44 euros.

El portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, s'ha congratulat que tots els partits s'hagin posat d'acord per donar resposta, ara, a una reivindicació històrica dels usuaris.

Ferran Villaseñor

Creiem que aquesta reivindicació històrica en un moment en què hi ha revisió del contracte podia tenir una possibilitat d'entrada.


També s'ha felicitat de l'assoliment de l'acord el regidor d'Esports, Xavier Tizón, així com el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, i el regidor de la CUP Ignasi Bea. Per part del PP, el regidor Álvaro Benejam ha puntualitzat que el preu final d'aquest abonament hauria d'aportar una reducció sensible respecte al preu actual de prop de 50 euros.

Ha quedat fora del text, esmenat per CiU, la proposta del PSC de cobrir la piscina del Parc Central per facilitar-ne l'ús a l'hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.