El PSC lamenta l'estat dels vehicles de la Policia Local i demana un pla de millora


  • Comparteix:

El PSC vol renovar la flota de la Policia Local

El PSC vol renovar la flota de la Policia Local

El PSC demana un pla per millorar l'estat dels vehicles que utilitza la Policia Local davant la manca d'inversió en aquest àmbit. Després que el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, reconegués aquesta situació en resposta a una pregunta dels socialistes en el darrer ple, la formació insta l'equip de govern a posar-hi remei.

Segons el PSC, el mal estat d'alguns vehicles del cos policial fa que molts agents hagin de fer les seves rondes a peu. En el darrer ple municipal aquesta situació es va traslladar al titular de Seguretat, que va reconèixer la manca d'inversions. Per tot això, els socialistes consideren que cal fer una diagnosi sobre l'estat del parc mòbil de la Policia Local i elaborar un pla de xoc.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, creu que la redacció del pressupost per a l'any vinent és un bon moment per posar dotació econòmica a les mesures d'aquest pla de xoc.

Ferran Villaseñor

Fem un pla de xoc amb solucions i dotació pressupostària. L'aspecte positiu és que estem en un moment de redacció del pressupost.


La formació veu en aquesta situació una mostra de la mala planificació de l'equip de govern. El PSC té previst tractar el tema amb l'equip de govern a la propera comissió informativa, que tindrà lloc a principis d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.