Independència per canviar-ho tot suma suports a la vaga de les Illes


  • Comparteix:

Moment de la xerrada a la Guitza

Moment de la xerrada a la Guitza

La delegació local de la campanya Independència per canviar-ho tot s'ha solidaritzat aquest divendres amb la vaga de docents a les Illes Balears. L'agrupació ha donat a conèixer amb una xerrada la protesta, que per al comitè de Solidaritat amb la Vaga de Docents de les Illes a Barcelona, present a l'acte, ha aconseguit unir els Països Catalans a través de la solidaritat.

La trobada ha anat més enllà del suport explícit i ha volgut incidir en els motius d'aquesta vaga. L'encarregat ha estat el membre del comitè de Solidaritat amb la Vaga de Docents de les Illes a Barcelona, Marcel Pich, que ha exposat en una xerrada els motius d'aquesta protesta que manté els docents en vaga indefinida.

Segons Pich, la vaga és l'esclat davant els 'atacs permanents' del govern de José Ramon Bauzá. Tot i les protestes contra les retallades i la política lingüística del govern balear, per a Pich la vaga ha aconseguit anar més enllà i unir els Països Catalans a través de la solidaritat.

Marcel Pich

Aquesta vaga ha dibuixat els Països Catalans amb el llapis de la solidaritat. Sempre parlem de ritmes de país i ara mateix hi ha molts ritmes.


De fet, les mostres de suport als docents en vaga indefinida han estat nombroses. De moment, la Caixa de Resistència ha aconseguit recaptar uns 200.000 euros. Segons Pich, les protestes a les Illes han destacat sobretot per esdevenir una lluita social.

Marcel Pich

Això és una vaga que ha transcendit més enllà dels docents, és una vaga social i ha comportat noves maneres d'activisme.


Sant Cugat també col·labora en el suport als docents, entre d'altres, a través d'Independència per canviar-ho tot. A més de la xerrada, el Casal Popular la Guitza també ha acollit aquest divendres un sopar popular per recaptar fons per a la Caixa de Resistència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.