La sala B, la viabilitat i el públic, reptes del Teatre-Auditori dels grups municipals

Política

Publicat el 30/set/13 per A González / A Claramunt

Els grups municipals elogien la trajectòria del Teatre-Auditori durant aquestes dues primeres dècades, especialment amb relació a la qualitat de la programació. També coincideixen a destacar reptes de futur com la viabilitat econòmica, incorporar una sala B i obrir-se al públic.

El membre del grup municipal de CiU Jordi Puigneró ha assegurat que el Teatre-Auditori és encara un projecte de futur per a la ciutat i per això ha apostat per la construcció de la sala B quan les finances municipals ho permetin.

Jordi Puigneró

El Teatre-Auditori té una necessitat, que és tenir en un futur una la sala B. Ha de ser una sala alternativa per a altres possibilitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el portaveu del PP, Jordi Carreras, que ha qualificat el Teatre-Auditori de 'joia cultural', ha destacat la qualitat de l'equipament, un aspecte, que diu, cal mantenir en el futur.

Jordi Carreras

El Teatre-Auditori és una joia cultural. És una sort. El repte és mantenir el mateix nivell de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha apostat per ampliar el públic i incorporar al Teatre-Auditori una segona sala amb La Unió.

Ferran Villaseñor

El balanç és molt positiu. El futur és intentar ampliar les persones que accedeixen al Teatre-Auditori i trobar una sala petita amb La Unió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el mateix sentit, el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha subratllat que l'equipament es troba en un moment 'd'èxit', però cal apostar per la seva viabilitat econòmica i mantenir el públic amb una proposta de qualitat.

Joan Calderon

En aquest moment el Teatre-Auditori està en un moment d'èxit. El repte és mantenir la viabilitat econòmica i seguir amb una programació que motivi a la majoria de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel portaveu de la CUP, Guim Pros, la trajectòria del Teatre-Auditori ha tingut 'clars-obscurs' i per això el seu principal repte ha de ser obrir-se a la ciutadania local i arriscar en la programació.

Guim Pros

Crec que s'ha d'acabar d'obrir a la ciutat i arriscar més en el tipus d'espectacles que s'hi fan.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tots ells han assistit aquest dilluns a la festa de celebració del vintè aniversari del Teatre-Auditori, que ha acollit el mateix equipament.