Quatre santcugatencs ocupen secretaries dins la nova permanent comarcal de la JERC


  • Comparteix:

El congrés s'ha celebrat a la Casa de Cultura de Sant Cugat

El congrés s'ha celebrat a la Casa de Cultura de Sant Cugat

Quatre santcugatencs formen part de la nova executiva comarcal de la JERC, que s'ha ampliat per poder dur a terme noves activitats i incrementar el nombre de militants. La permanent comarcal passa així de estar integrada per 4 membres a tenir-ne set. La joventut d'Esquerra Republicana ha volgut tancar files entorn del seu líder Josep Lluis Carod Rovira i la crisi desfermada arran de la seva trobada amb la cúpula d'ETA.

Tot i que la permanent comarcal de la JERC estava formada per 4 membres, des de fa un any assumien aquesta tasca només dues persones. Ara, i aprofitant un moment de creixement pel que fa el nombre de militants, la JERC ha decidit incrementar fins a set els membres de l'executiva i engegar així nous projectes, tal i com explica el portaveu comarcal, David Mallén

David Mallén

Ara que som , confiem que podrem doblar el nombre de militants i incrementar moltíssim la nostra activitat.


Amb aquesta voluntat, el congrés comarcal ha escollit els nous representants de les secretaries d'organització i finances; campanyes i mobilitzacions; política municipal, i comunicació i premsa, aquestes quatre encapçalades per santcugatencs, així com també de les secretaries de formació i d'instituts.

Des de la JERC de Sant Cugat s'ha valorat molt positivament aquesta presència santcugatenca a la permanent comarcal, ja que segons el seu president, Ramon Puigneró, és una mostra més de la implicació de la secció local.

Ramon Puigneró

És una constatció més que Sant Cugat forma una part important de la comarca i de reforçar-nos que la secció local tira endavant i amb ganes de treballar més a fons.


D'altra banda, des de la JERC han volgut reafirmar també el seu recolzament a ERC i a Josep-Lluís Carod-Rovira i han manifestat el seu convenciment que aquesta formació incrementarà el nombre de vots en les properes eleccions espanyoles. Tot i això, el portaveu comarcal considera que potser caldria haver explicat millor qüestions com la trobada de Carod amb dirigents d'ETA o la presència d'Apel·les Carod-Rovira al nou govern català.

David Mallén

Crec que la societat catalana és prou madura per valorar que tota negociació amb un grup terrorista perquè deixi de matar és adequada, i crec que guanyarem vots i molts.


Pel que fa a alguns dels projectes anunciars durant el Congrés celebrat a Sant Cugat, s'ha proposat coordinar una web comarcal o treballar per doblar el nombre de militants, que actualment superen el centenar. Un dels grans objectius de la JERC al Vallès Occidental és, però, dur a terme un festival socio-cultural, previst per d'aquí uns mesos i que tindria lloc a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.