La uaSC proposa un pla d'actuació per millorar l'estat de les voreres


  • Comparteix:

La uaSC denuncia l'estat de les voreres de la ciutat / Font: Google Maps

La uaSC denuncia l'estat de les voreres de la ciutat / Font: Google Maps

La uaSC proposa un pla integral de millores a les voreres de la ciutat que permeti garantir la mobilitat de les persones i eviti els obstacles dels carrers de la ciutat. La proposta de la formació d'independents vol que aquest manteniment es faci de manera preventiva amb la corresponent partida pressupostària.

El partit, que no té representació al ple, assegura haver rebut diverses queixes de veïns de Sant Cugat i Valldoreix denunciant diversos problemes derivats de l'estat de les voreres. Panots inexistents o trencats, escocells que dificulten el pas, instal·lacions de serveis ubicades en zones de pas, xamfrans no adaptats i vegetació que envaeix la voreres són algunes de les denúncies que la uaSC ha fet seves.

El president de la formació, Jaume Massanés, aposta per una actuació preventiva per reduir el cost d'aquestes actuacions.

Jaume Massanés

S'haurien de triar arbres d'arrels que creixin en vertical, negociar amb les companyies a l'hora d'instal·lar les seves infraestructures i optar per escocells horitzontals a la zona de pas.


Segons Massanés, Valldoreix i Mira-sol són les zones de la cuitat on han detectat més problemes a les voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.