Un documental aborda l'inici de l'independentisme i ret tribut al Cala


  • Comparteix:

Imatge extreta del documental

Imatge extreta del documental

La vida de Josep de Calassanç, conegut com 'Cala', és el fil conductor del documental 'Llavors de llibertat', que fa un recorregut pel moviment independentista des dels anys 70. El reportatge es podrà veure aquest dijous a les vuit al Terra Dolça.

Després de la mort del Cala al 2011, va néixer la 'Comissió Homenatge Cala' amb l'objectiu de retre tribut a un dels membres fundadors de Terra Lliure. El projecte més important del grup ha estat gravar un documental que repassa el moviment independentista per mostrar que les seves arrels es remunten als anys 70 i que no és un corrent nou.

'Llavors de llibertat' mostra l'inici de l'independentisme a través d'entrevistes a persones que van viure el moment i van conèixer el Cala. D'aquesta manera, el reportatge és també un homenatge a la generació que, després de la dictadura, va defensar la creació d'un Estat català. El documental recorrerà diferents llocs de Catalunya fins al 28 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.