Procés Constituent organitza una jornada de debat a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Teresa Forcades i Arcadi Oliveres són els responsables d'aquest projecte / Font: TV3

Teresa Forcades i Arcadi Oliveres són els responsables d'aquest projecte / Font: TV3

Procés Constituent, el projecte polític del santcugatenc Arcadi Oliveres i la monja Teresa Forcades, reprendrà la seva activitat a Sant Cugat el dissabte 16 de novembre amb una jornada de debat a la Casa de Cultura. L'objectiu de la trobada es continuar desenvolupant les propostes del moviment i debatre els objectius que cal aconseguir.

L'assemblea té com a objectiu agrupar els santcugatencs interessats a encapçalar aquest projecte i debatre els reptes que té per endavant el jove moviment, tant a àmbit català com municipal. La delegació local es reunirà periòdicament per desenvolupar els punts que proposa el manifest de Procés Constituent, que actualment compta amb unes 45.000 adhesions i unes 90 assemblees locals.

De fet, el moviment ha engegat aquest diumenge en un acte públic a Barcelona la seva nova campanya 'la República Catalana del 99%'. Segons Arcadi Oliveres, la campanya respon al fet que l'1% es beneficia de la situació i l'altre 99% en pateix les conseqüències.

De moment, l'assemblea de Sant Cugat ja ha establert tres comissions en què col·laboren diverses persones: la d'organització i comunicació, la de relació amb altres moviments socials, sindicals i institucionals, i la de continguts.

Prèviament a aquesta trobada, se celebrarà la tercera assemblea local el divendres 25 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.