L'Assemblea pels Drets Socials recull 2.000 firmes per a la renda ciutadana


Temes relacionats

L'Assemblea pels Drets Socials informarà sobre els drets sanitaris de la ciutadania (30/jul/13)

L'Assemblea pels Drets Socials organitza avui la seva primera manifestació ( 1/mai/13)

Endavant convoca avui la primera Assemblea de Drets Socials a la ciutat (23/mar/13)


  • Comparteix:

L'última campanya de captació de signatures ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

L'última campanya de captació de signatures ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

2.000 signatures són l'aportació santcugatenca a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per reclamar una renda garantida ciutadana, una proposta que es presentarà al Parlament el 28 d'octubre. L'Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat ha organitzat aquest dijous a la plaça dels Quatre Cantons l'últim estand informatiu per aconseguir el suport dels ciutadans.

Durant tres mesos, l'Assemblea pels Drets Socials ha sortit als carrers de Sant Cugat, Valldoreix i la Floresta per convidar la ciutadania a sumar-se a la ILP. El text, que es presentarà al Parlament a finals de mes, vol donar compliment a l'article 24.3 de l'Estat d'Autonomia, que manifesta que les persones al llindar de la pobresa tenen dret a una renda mínima per viure en condicions dignes. A Sant Cugat s'han recaptat prop de 2.000 signatures, una xifra que el membre de l'entitat Julio Sánchez qualifica de bastant bona.

Julio Sánchez

A Sant Cugat arribarem segur a les 2.000 signatures, una xifra positiva. Hem estat al centre però també a Valldoreix i la Floresta.


La ILP requereix 50.000 signatures en l'àmbit autonòmic, una xifra que Sánchez confia assolir sense dificultats. Actualment, a Catalunya el llindar de la pobresa està establert en 664 euros mensuals. La proposta és que la Generalitat subvencioni la quantitat necessària perquè les persones amb dificultats puguin arribar a aquesta quantitat, sumant els ingressos dels quals ja disposen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.