L'espanyolisme aplega una trentena de santcugatencs per anar a plaça Catalunya

Política

Publicat el 12/oct/13 per Anna González

Una trentena de persones s'ha reunit aquest dissabte a la plaça d'Octavià per assistir plegats a la concentració convocada per 'Som Catalunya, somos España' amb motiu del Dia de la Hispanitat. Segons la plataforma, la cita ha estat un acte festiu i reivindicatiu en defensa d'aquells que creuen en la unitat de l'Estat.

Els assistents s'han desplaçat a la plaça de Catalunya de Barcelona plegats, en tren i acompanyats per banderes espanyoles i senyeres. D'aquesta manera, han volgut demostrar que se senten espanyols i catalans, i defensar una Catalunya dins de l'Estat espanyol.

La portaveu a Sant Cugat de la plataforma, Ariadna Hernández, ha assegurat que a la ciutat hi ha més gent que defensa aquesta unitat, però que no ha participat a l'acte local per 'por', perquè els fa mandra llevar-se d'hora o perquè han anat directament a Barcelona.

Ariadna Hernández

Nosaltres hem parlat amb gent que assisteix als actes. El problema és que no es volen definir a la seva ciutat perquè no s'ha perdut la por o per qüestió pràctica de llevar-se d'hora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



És per això que Hernández ha defensat el doble caràcter de la concentració d'aquest dissabte ja que, segons la plataforma, uneix l'esperit festiu de la celebració i el reivindicatiu.