CiU porta una moció per a la finalització del viaducte entre l'AP-7/B-30 i l'A-2


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira

La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira

CiU demanarà al ple d'octubre que es finalitzi la connexió entre l'AP-7/B-30 i l'A-2 amb una moció adreçada al Ministeri de Foment espanyol. La formació presentarà una segona moció per a reclamar els cobraments indeguts del cànon digital a l'Ajuntament.

La construcció del viaducte que ha d'enllaçar l'AP-7, la B-30 i l'A-2 està aturada i, per això, CiU vol sol·licitar al Ministeri de Foment que es reprenguin les obres mitjançant una moció al ple. Així, la formació vol evitar que la connexió s'endarrereixi més i impulsar una construcció que milloraria la mobilitat de Sant Cugat.

A més, CiU presentarà una segona moció per reclamar els cobraments indeguts del cànon digital que l'Ajuntament va pagar del 2006 al 2012 d'acord amb la llei del cànon digital impulsada pel govern espanyol. El 2008, el Tribunal Europeu va aprovar una sentència que il·legalitzava aquests cobraments a empreses professionals i administracions públics, però el consistori va seguir pagant-los fins al 2012. La tinenta d'alcalde de Presidència i Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que, amb aquesta moció, el partit també vol donar a conèixer aquesta situació legal a comerços i empreses que puguin estar afectades.

Cristina Paraira

Reclamem que se'ns tornin aquests diners. També volem posar en coneixement de comerciants i particulars sobre aquesta temàtica.


El ple municipal tindrà lloc el 21 d'octubre a les set de la tarda a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.