Carol reclama més agermanaments per promocionar la ciutat


Temes relacionats

Tizón confirma que Sant Cugat treballa per agermanar-se amb Angers (14/oct/13)


  • Comparteix:

Alba és la única ciutat agermanada amb Sant Cugat / Font: Comune Alba

Alba és la única ciutat agermanada amb Sant Cugat / Font: Comune Alba

El regidor de Relacions Institucionals, Francesc Carol, reclama 'accelerar' el procés de nous agermanaments com a mesura per promocionar la ciutat. Segons Carol, l'Ajuntament està estudiant l'agermanament amb la ciutat francesa d'Angers, però també es planteja altres opcions com alguna ciutat argentina o andalusa.

Sant Cugat només compta amb un agermanament, amb la ciutat italiana d'Alba. Davant aquesta situació, l'àrea de Relacions Institucionals insisteix en la necessitat d'assolir nous acords, entre els quals es perfila Angers, una ciutat argentina i una altra andalusa.

El seu responsable, Francesc Carol, ha explicat que es tracta de projectes embrionaris que requereixen d'una 'empenta' per aconseguir nous agermanaments.

Francesc Carol

En aquest moment estan embrionàries. Caldria donar una empenta per potenciar aquest agermanament. És un inviable que una ciutat com Sant Cugat tingui només un agermanament. Hem d'accelerar el procés.


Carol ha avançat a Cugat.cat que traslladarà aquesta petició a la regidoria d'Agermanaments, encapçalada per Xavier Tizón.

De fet, el regidor de Relacions Institucionals, Francesc Carol, i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, han estat aquest cap de setmana a la Fira de la Tòfona Blanca d'Alba convidats pel consistori italià. En aquest marc, Carol també ha avançat que la intenció és intensificar els intercanvis amb aquest municipi de caire festiu, gastronòmic i esportiu.

L'Ajuntament d'Alba ha assumit totes les despeses de la visita institucional, excepte el desplaçament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.