El PSC aposta per redreçar el barri del Monestir amb un pla integral de reforma


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Pere Soler durant la roda de premsa

Ferran Villaseñor i Pere Soler durant la roda de premsa

El PSC aposta per fer un Pla Integral del barri del Monestir que redreci les mancances que té aquesta zona i que ajudi a cohesionar-lo. La millora dels habitatges, la mobilitat i l'aparcament, la recollida de residus i la seguretat ciutadana són alguns del punts que integrarien aquest pla.

Els socialistes consideren clau la rehabilitació de tot l'entorn, inclosos els habitatges, i creuen que el finançament hauria de recaure part en les finances municipals i part en entitats supramunicipals com l'Àrea Metropolitana (AMB) i la Diputació de Barcelona.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha destacat que cal una 'discriminació positiva' per aquest barri i aposta per tirar endavant un pla que integri totes les accions que fa i farà l'Ajuntament a la zona, però des d'una visió global i de futur.

Ferran Villaseñor

Cal una discriminació positiva en aquest barri i s'hauria de vehicular amb aquest Pla Integral.


Aquest pla a llarg termini hauria d'establir primer una diagnosi de l'estat actual de la zona i calendaritzar un pla de treball amb un termini màxim de 10 anys.

Per tirar endavant aquest pla cal, segons els socialistes, que el consell de barri del Centre-Est sigui efectiu i que faci seu aquest projecte amb la participació de tots els veïns i comerciants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.