Mireia Ingla vol ser cap de llista per ERC a les eleccions municipals


Temes relacionats

ERC dóna el tret de sortida per a l'elecció del nou cap de llista de la formació ( 9/oct/13)

ERC-R es queda fora de l'Ajuntament, malgrat fregar el 5% (22/mai/11)


  • Comparteix:

Mireia Ingla torna a presentar-se per representar ERC a les eleccions

Mireia Ingla torna a presentar-se per representar ERC a les eleccions

La presidenta d'ERC, Mireia Ingla, presenta candidatura per repetir com a alcaldable a les eleccions municipals. La proposta d'Ingla és l'única que de moment s'ha presentat a l'assemblea del partit que ha convocat unes primàries que elegiran el cap de llista el 25 d'octubre.

De moment la d'Ingla és l'única candidatura que s'ha presentat a la comissió organitzadora de l'assemblea d'ERC de cara a elegir el proper alcaldable per als comicis de maig de 2015. A l'espera que aquest divendres es tanqui el termini per presentar candidatures, Ingla ja ha fet pública la seva intenció de repetir com a alcaldable.

La presidenta de la formació ha afirmat que ha tornat a presentar candidatura perquè Sant Cugat necessita polítiques que treballin per a la ciutat alhora que es preocupen per a la situació actual que travessa el país.

Mireia Ingla

Penso que des dels ajuntaments hem de contribuir a la creació d'un estat independent i d'una república catalana.


Militants i simpatitzants del partit decidiran en l'assemblea del 25 d'octubre qui és nou cap de llista per concórrer a les eleccions, després que la formació perdés la representació a l'Ajuntament. Als darrers comicis locals, ERC es va quedar sense els dos regidors amb un 4'8% dels vots.

Mireia Ingla fa 16 anys que viu a Sant Cugat i és llicenciada en Dret i postgraduada en Mediació i Dret de Família. Està especialitzada en dret civil, matrimonial i immobiliari i ha col·laborat en la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.