22 projectes concursaran per dissenyar la nova centralitat de Valldoreix


Temes relacionats

Futurs arquitectes estudien com integrar la plaça de la Centralitat de Valldoreix (18/set/12)


  • Comparteix:

22 projectes s'han presentat per dissenyar la futura centralitat del territori

22 projectes s'han presentat per dissenyar la futura centralitat del territori

Un total de 22 projectes participaran en el concurs per dissenyar la nova centralitat de Valldoreix. La iniciativa, que tindrà un procés de participació ciutadana, emetrà el veredicte al febrer atorgant 11.000 euros al projecte guanyador, i 4.000 i 2.000 euros als dos projectes finalistes.

Dels 24 projectes que s'havien presentat, 22 reunien les condicions necessàries per participar al concurs. El procés arrenca ara amb una primera selecció dels tècnics i el jurat que decidirà les 10 millors propostes. Uns projectes que es mostraran en exposició pública durant un mes i mig a l'EMD obrint la porta als valldoreixencs perquè diguin la seva a través de votacions.

El resultat de les votacions dels valldoreixencs serà vinculant en un 15% de la puntuació global del jurat. Un cop fetes totes les valoracions, el jurat emetrà el veredicte dels tres projectes guanyadors al febrer. En declaracions a Cugat.cat, el president de l'EMD Josep Puig ha explicat que l'objectiu d'aquest concurs és triar un projecte de centralitat que potenciï la vida social i cultural valldoreixenca.

Josep Puig

Volem que la nova centralitat inclogui un mercat, el Casal d'Avis, etc. Tot plegat per impulsar més vida social i cultural a Valldoreix.


El primer premi obtindrà 11.000 euros, mentre que els dos finalistes aconseguiran 4.000 i 2.000 euros, respectivament. A partir d'aquest moment, l'EMD procedirà a buscar finançament per fer realitat la nova centralitat del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.