Domingo atribueix al nacionalisme català la voluntat de dur-lo als tribunals


Temes relacionats

Campanya contra José Domingo per comparar immersió lingüística i nazisme (21/oct/13)


  • Comparteix:

José Domingo en una imatge d'arxiu / Foto: Impulsociudadano.es

José Domingo en una imatge d'arxiu / Foto: Impulsociudadano.es

El president de la plataforma 'Som Catalunya, Somos España', José Domingo, veu una campanya ideològica darrere la iniciativa d'Israel a Catalunya per dur-lo als tribunals. El santcugatenc assegura que només va utilitzar el concepte de la banalitat del mal, de la filòsofa Hannah Arendt, i en cap cas va qualificar de nazi la comunitat educativa catalana.

L'entitat Israel a Catalunya vol portar Domingo als tribunals per haver escrit que 'professors i AMPA es limiten a executar l'ordre 'Per una escola de tots, l'escola en catala'. Ho fan com Eichmann, el responsable dels camps d'extermini nazis'. Segons l'associació, les paraules són un 'atac miserable' contra la comunitat educativa i una 'humiliació i insult' per al col·lectiu jueu i les víctimes de l'Holocaust.

L'exdiputat de C's rebutja aquesta acusació i recorda que ell utilitza un concepte intel·lectual i no acusa de nazisme ningú ni falta al respecte a les víctimes de l'Holocaust. Domingo ho atribueix a una campanya orquestrada pel nacionalisme català.

José Domingo

La banalització del mal és un concepte intel·lectual molt usat. És totalment democràtic i no ataca ningú. Senzillament és una campanya del nacionalisme català.


El santcugatenc, que recorda que ell ha estat qualificat de nazi i feixista en diverses ocasions, assegura no entendre els motius d'una campanya de micromecenatge i recorda que la justícia és gratuïta. Domingo assenyala que només cal posar en mans de la fiscalia els fets que considerin delictius.

José Domingo

Aquesta gent vol enriquir-se d'una manera inadequada. L'acció penal és gratuïta. És una acció per callar al dissident. No sé qui hi ha darrere però segur que algun convergent.


El també president de la plataforma Impulso Ciudadano veu en aquest cas una mostra de la 'intolerància' d'alguns sectors del nacionalisme català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.