Jordi Menéndez és reelegit membre del Consell d'Administració de la CCRTV


  • Comparteix:

Jordi Menéndez és en segona legislatura conseller a proposta del PSC.

Jordi Menéndez és en segona legislatura conseller a proposta del PSC.

El portaveu socialista Jordi Menéndez repetirà en aquesta legislatura com a membre del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Les cinc forces parlamentàries catalanes han pactat la composició definitiva del consell que avui dimecres aprovarà el ple del Parlament. En canvi, el també santcugatenc Eugeni Pérez-Moreno no renovarà com a conseller per CIU en el si de la Corporació.

Tot i que, a principis d'aquest mes, alguns mitjans de comunicació asseguraven que el socialista Jordi Menéndez es perfilava com a nou secretari general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, finalment, Menéndez es mantindrà com a vocal del Consell d'Administració de l'ens. Menéndez s'ha mostrar satisfet per continuar dins el Consell de la Corporació:

Jordi Menéndez

Estic molt content i amb moltes ganes de treballar. La nova situació al consell, a més, ens permetrà fer moltes més coses que quan estàvem a l'oposició.


El nou consell d'administració, format per 12 membres més el president, reflecteix el joc de forces al Parlament. D'aquesta manera, CiU manté els 5 representants que tenia, el PSC compta amb 3, 2 són d'ERC i el PP i ICV tenen un cadascú. Els socialistes han explicat que han preferit fer ara la renovació abans de continuar amb un consell en funcions, però s'han compromès a canviar la llei per garantir la indepèndencia politica de l'ens. Jordi Menéndez ha assegurat que la Corporació ja ha fet els primers passos per garantir la independència dels mitjans públics catalans.

Jordi Menéndez

Tant la ràdio caom la televisió guanyaran en independència i rigor econòmic.


El Consell d'Administració assumirà totes les responsabilitats de gestió de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio segons ha informat el director de la Corporació, Joan Majó. No obstant, es deixarà en mans dels dos ens les decisions sobre els continguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.