Ingla encapçala l'única candidatura per ser cap de llista d'ERC

Mireia Ingla, única candidata per ser alcaldable per ERC

Política

Publicat el 22/oct/13 per Sílvia González

La candidatura de Mireia Ingla és l'única que s'ha presentat per ser cap de llista d'ERC a les properes eleccions municipals. El partit s'hi pronunciarà aquest divendres, a les vuit del vespre, en l'assemblea convocada al Xalet Negre i que marcarà l'inici de la confecció de la llista i programa electoral dels republicans.

Tal com ha confirmat a Cugat.cat el secretari de política municipal d'ERC, Èric Gómez, la d'Ingla ha estat l'única proposta que s'ha presentat per ser alcaldable del partit als propers comicis locals.

A l'assemblea de la formació, que havia convocat primàries, li toca aquest divendres elegir si ratifica o no la candidatura de l'actual presidenta d'ERC. Quan va anunciar la presentació de la seva candidatura, Ingla explicava a Cugat.cat que el municipi necessita polítiques que treballin per a la ciutat alhora que es preocupin per a la situació actual que travessa el país.

Mireia Ingla

Penso que des dels ajuntaments hem de contribuir a la creació d'un estat independent i d'una república catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Militants, simpatitzants i amics d'ERC participaran en l'assemblea d'aquest divendres, que tindrà lloc a les vuit del vespre al Xalet Negre.

Mireia Ingla fa 16 anys que viu a Sant Cugat i és llicenciada en Dret i postgraduada en Mediació i Dret de Família. Està especialitzada en dret civil, matrimonial i immobiliari i ha col·laborat en la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.

Als darrers comicis locals, ERC es va quedar sense els dos regidors que tenia, assolint el 4'8% dels vots.