El PSC reclama reiterar el compromís per mantenir Delphi com a sòl industrial


Temes relacionats

L'Ajuntament i la Generalitat mediaran entre la direcció i els treballadors de Delphi (25/oct/13)

Conesa demana a Delphi que busqui alternatives als acomiadaments (22/oct/13)

Delphi vol acomiadar 171 persones per fer front la caiguda de les vendes (21/oct/13)


  • Comparteix:

Planta de Delphi a Sant Cugat / Font: CGT

Planta de Delphi a Sant Cugat / Font: CGT

El PSC demana a l'equip de govern que reiteri el compromís municipal de mantenir els terrenys de Delphi com a sòl industrial. Els socialistes creuen necessari deixar clar el posicionament de Sant Cugat amb relació a aquest espai i blindar-lo davant possibles intencions per convertir-lo en sòl residencial.

Tot i que la ciutat ha expressat en diverses ocasions la seva intenció de mantenir els terrenys on s'ubica Delphi com a sòl industrial, els socialistes demanen a l'equip de govern que reiteri aquest compromís davant el darrer Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) presentat per la direcció de la planta.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, veu necessari que quedi clar el posicionament de l'equip de govern sobre el manteniment dels espais industrials del municipi.

Ferran Villaseñor

Demanem un posicionament clar del govern municipal respecte al manteniment dels espais industrials del municipi. El de Delphi està a prop d'habitatges i és important que quedi clar.


El PSC també reclama a la direcció de Delphi un pla industrial per garantir la continuïtat de la planta santcugatenca i evitar així que la falta de planificació de l'empresa recaigui sobre els treballadors. En aquest sentit, els socialistes insten l'Ajuntament i la Generalitat a sumar esforços per intercedir en les negociacions, aconseguint limitar l'ERO i prioritzar les jubilacions anticipades i les baixes voluntàries.

El grup parlamentari del PSC ha incorporat una esmena sobre la situació de Delphi a la moció d'ERC sobre la problemàtica industrial al Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.