Procés Constituent estarà present a la Festa de Tardor

Moment de la darrera assemblea de Procés Constituent a la ciutat / Font: Robert Ramos

Política

Publicat el 27/oct/13 per Anna González

L'assemblea local de Procés Constituent participarà per primera vegada a la Festa de Tardor, que té lloc el 16 i 17 de novembre. La delegació local vol aprofitar aquest esdeveniment de les entitats locals per donar-se a conèixer entre la ciutadania i sumar adhesions.

Procés Constituent, el projecte polític impulsat per Arcadi Oliveres i la monja Teresa Forcades, continua avançant a la nostra ciutat. Després de celebrar la seva tercera assemblea local, el projecte ha crescut i suma unes 800 adhesions al municipi i quatre comissions.

La membre de l'assemblea Charo Díaz ha recordat a Cugat.cat que l'objectiu és sumar suports a aquest moviment polític de base.

Charo Díaz

Nosaltres estem fent un moviment polític de base i volem explicar què és un procés constituent i sumar adhesions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquest objectiu, la plataforma ha organitzat una taula rodona el 12 de novembre al Terra Dolça. Sota el títol 'Un procés constituent per què?, la trobada analitzarà i acostarà aquest moviment als ciutadans.

A més, Procés Constituent Sant Cugat també ha preparat el 16 de novembre a la Casa de Cultura una jornada de debat amb la intenció d'explicar què és el projecte i el seu objectiu. Aquesta trobada és la quarta que es fa a la ciutat i pretén seguir agrupant els santcugatencs interessats a encapçalar aquest projecte.

El projecte té més de 45.000 adhesions al manifest i 89 assemblees locals en marxa.