Carol, Barbany i Romero guanyen àrees en el nou cartipàs municipal


Temes relacionats

Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement ( 5/nov/13)


  • Comparteix:

Canvis al cartipàs municipal arran del nomenament de Jordi Puigneró com a director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement de la Generalitat. Francesc Carol passarà a ser tinent d'alcalde de Governació i Seguretat. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, assumirà també Tecnologia, i el tinent d'alcalde de Territori, Josep Romero, es responsabilitzarà de Mobilitat. Puigneró continuarà com a regidor fins al final del mandat, al capdavant de Relacions Institucionals.

A un any i mig de finalitzar el mandat, a l'alcaldessa Mercè Conesa li ha tocat fer canvis al cartipàs municipal arran de l'entrada de Jordi Puigneró a la Generalitat. La distribució de les tasques porten Francesc Carol a ser tinent d'alcalde de Governació i Seguretat, àrees que s'afegeixen a Presidència i Participació Ciutadana. Relacions Institucionals, fins ara en mans de Carol, passa a ser la nova responsabilitat de Jordi Puigneró, que no deixa així el consistori i es compromet 'a acabar el mandat' amb Mercè Conesa.

Els altres canvis afecten la regidora Joana Barbany, que assumeix l'àrea de Tecnologia en una regidoria que ara també engloba Comunicació, Atenció Ciutadana i Promoció de la Ciutat. El tinent d'alcalde de Territori, Josep Romero, afegeix la cartera de Mobilitat.

Tot plegat són unes modificacions en el govern municipal que en cap cas afectaran el servei al ciutadà, tal com ha explicat aquest dimarts en roda de premsa, l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Garantim que el servei a la ciutadania. No se'n ressentirà. Per això la nostra reacció ha estat immediata per afrontar aquest repte.


El nou director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement, càrrec que s'oficialitzarà el proper dilluns, ha fet balanç de la seva feina, amb especial èmfasi en el Pla de Mobilitat. No obstant això, Jordi Puigneró ha destacat haver situat Sant Cugat en el mapa de les noves tecnologies.

Jordi Puigneró

Em sento una mica pare de l'Smart City, d'haver posicionat Sant Cugat en l'àmbit tecnològic. En aquest sentit, he estat molt mosca collonera.


El regidor Francesc Carol ha agraït a Conesa les noves responsabilitats i la regidora Joana Barbany ha fet èmfasi en la nova regidoria de Promoció de la Ciutat.

F. Carol /J. Barbany

Continuar Participació tal com queda i agafar responsabilitats que entren en el meu perfil / No suposarà cap trasbals per a mi i la nova àrea de Promoció de la Ciutat serà molt transversal.


L'alcaldessa ha aprofitat per fer altres canvis al cartipàs: Sostenibilitat, fins ara responsabilitat de Romero, passa a la tinència d'alcaldia de Cristina Paraira, d'on també penjarà la regidoria de Medi Ambient. Una altra novetat és que la regidoria de Comerç entra dins la tinència d'alcaldia del mateix Josep Romero.

Conesa aprovarà via decret el nou cartipàs municipal i en donarà compte al ple d'aquest mes. Preguntada per Cugat.cat, Conesa ha afirmat que les novetats suposen un augment de sou d'un 1,58% dels regidors que tenen noves funcions. Carol i Barbany passen a tenir dedicació exclusiva, mentre que Romero i Puigneró només cobraran les dietes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.