El PP interposa una denúncia per les pintades contra la seva seu


Temes relacionats

La seu del PP apareix amb pintades a favor de l'avortament ( 8/nov/13)

La junta de portaveus rebutja les agressions a les seus dels partits (14/mar/12)


  • Comparteix:

Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

El PP ha presentat una denúncia davant instàncies policials per les pintades contra la seva seu. El president del PP, Jordi Carreras, ha qualificat l'acció de 'bretolada', tot i que ha insistit que es tracta d'una 'agressió' i d'un acte antidemocràtic i incívic contra un partit polític.

La façana de la seu del PP ha aparegut aquest divendres al matí tacada de pintura de color lila, el color símbol del moviment feminista. A més, també s'han practicat pintades a favor de l'avortament lliure a la vorera situada just davant de la seu popular signades per la formació juvenil Arran. L'entitat Hora Bruixa també ha reivindicat aquestes accions, que atribueixen a una protesta en rebuig a la reforma de la llei de l'avortament impulsada pel PP.

Davant aquests actes, el president del PP, Jordi Carreras, ha lamentat una nova 'bretolada' contra la seu local, que ha qualificat d'antidemocràtic i incívic.

Jordi Carreras

És una bretolada. Han tingut un detall, aquesta vegada no ens han arrencat la bandera i s'han limitat a tirar pintura. Són actes antidemocràtics i incívics que no condueixen en lloc.


És per això que el PP ha presentat una denúncia aquest divendres al matí per aquests fets, tot i que s'ha presentat sense saber que l'acció ha estat reivindicada.

Jordi Carreras

Nosaltres hem denunciat els fets, sense saber que han estat reivindicats. Són una agressió contra un partit polític i una vulneració de la llei.


La junta de portaveus va aprovar l'any passat una declaració on expressava la seva condemna a 'qualsevol forma d'agressió' contra les seus dels partits polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.