El Pla d'Inclusió Social, més a prop


Temes relacionats

Neix la Taula de la Inclusió Social per combatre totes les cares de la pobresa (19/abr/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat va acollir una Setmana Contra la Pobresa organitzada per Cugat.cat

Sant Cugat va acollir una Setmana Contra la Pobresa organitzada per Cugat.cat

L'equip de govern ha completat la redacció del Pla d'Inclusió Social, que presentarà properament a l'oposició per aplegar el màxim consens. El document estableix una diagnosi i un paquet d'accions per combatre els diferents tipus de pobresa i evitar l'exclusió social.

Aquest pla és un dels encàrrecs del Consell de Ciutat i la seva redacció ha comptat amb el suport de les entitats que formen part de la Taula de la Inclusió Social.

En una entrevista a La Xarxa, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat que el pla se centra en l'actuació més a mig i llarg termini per anar més enllà de la resposta a les emergències actuals que es donen al municipi.

Mercè Conesa

Nosaltres creiem que hem de treballar a dos nivells. D'una banda actuar davant l'emergència actual i de l'altra més a mig i llarg termini, que és el que volem fer amb aquest pla de lluita contra la pobresa.


D'aquesta manera, el pla ataca les diferents pobreses que existeixen a la ciutat i fixa estratègies per fer-hi front. La proposta es presentarà ara als partits polítics amb representació al consistori i es donarà compte al ple municipal. Amb aquest pla, Sant Cugat és dels primers municipis mitjans a dotar-se d'una estratègia global contra la pobresa i l'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.