Lluís Recoder és el nou president de la Comissió de Cultura de l'Associació Catalana de Municipis


  • Comparteix:

Recoder és partidari de la fusió entre la FCM i ACM.

Recoder és partidari de la fusió entre la FCM i ACM.

Lluís Recoder és el nou president de la comisió de Cultura de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. Precisament, l'alcalde s'ha mostrat partidari d'una fusió entre aquesta associació supramunicipal i la Federació Catalana de Municipis per poder defensar conjuntament les polítiques dels ajuntaments, diputacions i consells comarcals. Segons l'alcalde no té sentit la separació

El Comitè Executiu de l'Associació Catalana de Municipis ha nomenat Lluís Recoder com a president de la comissió de Cultura. L'alcalde de Sant Cugat ha explicat que les seves funcions seran coordinar les polítiques culturals dels ajuntaments que hi són representats.

Entre d'altres temes, la comissió serà l'encarregada de discutir temes com ara la legislació cultural, la formació, la gestió cultural o el seguiment dels programes de govern en matèria de cultura.

Segons Recoder, d’aquestes trobades en resultaran documents de treball que es podran remetre als responsables de cultura dels municipis, al Parlament o bé al govern de la Generalitat perquè les prenguin en consideració:

Lluís Recoder

Volem posar sobre la taula els diferents punts de vista sobre la política cultural


A banda de l'Associació Catalana de Municipis, l'Ajuntament de Sant Cugat està representada també a la Federació Catalana de Municipis. Davant l'anunci de les dues entitats supramunicipals de fusionar-se, Recoder ha dit que aquesta fòrmula seria la millor sortida per poder unir la força dels Ajuntaments i millorar l'eficàcia:

Lluís Recoder

Creiem que la fusió és la fòrmula més convenient, i a més és lògica


Recoder també ha remarcat que el context polític actual aplana el camí per aquesta fusió ja que la Federació Catalana de Muncipis -formada per municipis majoritàriament socialistes- s'havia convertit en una oposició al govern de la generalitat que, ara, amb el tripartit d'esquerres perd el seu sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.