L'agrupació local rebutja trencaments dins el PSC després del consell nacional


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, durant el consell nacional / Foto: ACN

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, durant el consell nacional / Foto: ACN

L'agrupació local del PSC defensa que les diferents visions dins el partit respecte a la consulta sobiranista són complementàries. Després del consell nacional de la formació celebrat aquest diumenge, el portaveu local del PSC, Ferran Villaseñor, ha advertit que la formació no es pot permetre trencaments i ha de definir el seu rumb.

El consell nacional del PSC ha votat aquest diumenge dues resolucions referents a la consulta sobiranista, una d'elles proposada per la direcció i l'altra per l'anomenat sector crític. El portaveu local del PSC, que ha participat en el consell juntament amb el primer secretari de l'agrupació, Michael Cáceres, ha defensat que es tracta de textos molt similars i que per tant demostren que les diferents visions es poden integrar. De fet, segons Villaseñor, la diferència rau en el paper de la comissió bilateral Generalitat-Estat.

Per això Villaseñor ha dit que això no pot comportar cap trencament dins el partit.

Ferran Villaseñor

És l'obligació de tots els socialistes que això no signifiqui cap trencament perquè no és el que s'ha dit. Les dues resolucions són molt similars. Cal definir quin és el paper del PSC en aquests moments.


La proposta de resolució per fixar una posició sobre la consulta sobiranista que ha presentat la direcció del PSC aquest diumenge al consell nacional extraordinari ha aconseguit un 83,5% dels vots i s'ha imposat a la proposta de resolució alternativa presentada pels sectors crítics, que ha obtingut un 13,27%.

Els dos consellers santcugatencs han votat diferent. Villaseñor ha votat en blanc en considerar que les propostes no són excloents, mentre que Cáceres ha votat a favor del text de la direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.