C's troba desmesurats els 60.000 euros que ha costat la nova web municipal


Temes relacionats

La web de l'Ajuntament es renova per dins i per fora (23/oct/13)


  • Comparteix:

Captura de la nova web / Foto: Beta.santcugat.cat

Captura de la nova web / Foto: Beta.santcugat.cat

Ciutadans (C's), sense representació al ple, posa en qüestió el cost de la nova web municipal, que arriba als 60.000 euros. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha defensat l'actuació a causa de les millores del portal i l'audiència potencial a la qual es dirigeix.

El portaveu de la formació, que no té presència al ple municipal, Aldo Ciprian, ha preguntat a l'equip de govern sobre la inversió en la nova web municipal que actualment es troba en fase de proves. Ciprian dubta del cost i assegura que podria ser desproporcionat ja que, com ha dit durant el torn de participació ciutadana, es tracta d'una actualització de la web i no una nova pàgina. A més, també ha recordat que l'anterior web havia rebut diversos reconeixements.

Aldo Ciprian

M'agradaria saber si es considera raonable el cost de l'actualització de la web. Són 60.000 euros amb una desviació del 20% del cost inicial.


Joana Barbany ha defensat el cost de l'operació per les novetats en l'àmbit 2.0 que incorpora el nou portal. La regidora ha indicat que es va triar el pressupost més ajustat de les tres propostes presentades.

Joana Barbany

Els preu de 60.000 euros és totalment competitiu. És el més ajustat a les nostres necessitats. S'ha incoroporat el 2.0, bàsic per aconseguir ser els millors en transparència.


Barbany ha afegit que la despesa queda justificada pels 85.000 usuaris potencials del portal municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.