Boix, Paluzie i Bosch protagonitzen un cicle de debats sobre el procés sobiranista


Temes relacionats

Mauri (Òmnium): 'La majoria silenciosa és una tàctica per qui no té suport social' ( 4/nov/13)

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)

La Flama del Canigó il·lumina la lluita per la cultura catalana (25/jun/13)


  • Comparteix:

El cicle tractarà les possibilitats del procés sobiranista / Fotografia: ACN

El cicle tractarà les possibilitats del procés sobiranista / Fotografia: ACN

El politòleg Carles Boix, la degana de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat de Barcelona, Elisenda Paluzie, i la catedràtica d'Hisena Pública d'aquesta universitat, Núria Bosch, són alguns dels protagonistes d'un cicle de conferències d'Òmnium Cultural. Es tracta d'un conjunt de xerrades per parlar del procés sobiranista, segons publica 'El Singular Digital'. Sant Cugat Empresarial, Sobirania i Justícia i Els Amics de la Unesco col·laboren en el cicle, que tindrà lloc a partir del desembre al Teatre la Unió i a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

El també economista i membre del Consell per a la Transició Nacional, Carles Boix, serà l'encarregat de donar el tret de sortida al cicle el 12 de desembre al Teatre la Unió, amb una conferència que portarà com a títol 'La dimensió internacional de l'autodeterminació de Catalunya'.

El 20 de febrer, Bosch oferirà una ponència sobre els aspectes econòmics d'un estat propi a l'ANC, una xerrada en què anirà acompanyada de la doctora d'Economia per la Universitat de Harvard Elsa Artadi. De la seva banda, Elisenda Paluzie, impartirà una conferència sobre els costs i beneficis d'una hipotètica independència catalana, un acte on també intervindrà la professora titular d'Hisenda Pública de la UB Marta Espasa. Paluzié i Espasa també visitaran l'ANC, en aquest cas el 20 de març.

Altres dels ponents que intervindran en el cicle són la directora general dels Serveis Consultius del daprtament de Presidència de la Generalitat, Maria Dolors Feliu i el doctor en Economia a la UB Miquel Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.