Marta Ribas adverteix que la reforma de les pensions és una retallada


  • Comparteix:

La diputada ecosocialista ha visitat la Festa de Tardor

La diputada ecosocialista ha visitat la Festa de Tardor

La diputada d'ICV-EUiA al Parlament Marta Ribas ha advertit aquest diumenge que la reforma de les pensions impulsada pel govern espanyol es basa en 'mentides'. L'ecosocialista, que ha visitat la Festa de Tardor, ha animat els ciutadans a aturar amb mobilitzacions aquesta reforma, que considera retalla les pensions.

Acompanyada pel portaveu local d'ICV-EUiA, Joan Calderon, i altres membres del partit; Ribas ha carregat contra la reforma del sistema de pensions que impulsa el govern del PP. Per la diputada ecosocialista, el problema de les pensions són els ingressos i no la despesa, que és el que planteja la proposta del govern espanyol. Marta Ribas ha assegurat que la reforma suposa una retallada de les pensions.

Marta Ribas

El que fan és retallar-les. No és cert que les pensions continuaran pujant perquè el preu de les coses puja més.


A més, Ribas també ha lamentat que la reforma de les pensions traspassi línies vermelles, tant en la forma, ja que la proposta no compta amb consens; com en el mateix sistema. És per això que la diputada d'ICV-EUiA ha fet una crida a la ciutadania a informar-se i mobilitzar-se per aturar el projecte.

Marta Ribas

L'única forma d'aturar aquesta barbaritat, que toca de ple les bases de l'estat del benestar, és que ens mobilitzem.


Per mantenir la sostenibilitat del sistema, Ribas ha apostat per incrementar l'ocupació, millorar les condicions de treball i atacar l'economia sumergida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.